ELKO

ELKO er en svært anerkjent leverandør av stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell - til både norske hjem og virksomheter.

Så mye kan du spare med ELKO Smart Strømsparer

ELKO Smart gir deg ikke bare en sømløs hverdag, men også en sunnere økonomi - som betyr at du kan legge litt mer penger på det som betyr noe.

en dame som står ute i naturen soler ansiktet sitt

Dette er miljøeffekten av smarthus

Norge kan skilte med et veldig lavt CO2-utslipp knyttet til strømmen vi bruker, men vi kan alltid kutte i utslippene. 

Slik fungerer ELKO Smart Strømsparer

Et smarthus hjelper deg å spare strøm og penger, men hva trenger du egentlig å vite før du bestemmer deg? 

Dette får du med ELKO Smart Strømsparer

Start sparingen i dag

Pakken inneholder alt du trenger for å komme i gang, og den kvalifiserer selvfølgelig til Enova-støtte på 35 % og inntil 10 000,-


ELKO Smart fungerer med Homey

Et hjem med ELKO Smart-produkter gjør livet ditt mer komfortabelt, gir deg større trygghet og bidrar til å redusere strømforbruket – samtidig som det ser flott ut. Med ELKO Smart går ikke smartheten på bekostning av design og kvalitet - den forsterker det!

Du kan nå styre noen av de mest populære ELKO Smart-enhetene direkte i Homey-appen, uten behov for en ekstra gateway. Det er dette vi kaller et smarthjem.

Det er imidlertid viktig å merke seg at Homey ikke kvalifiserer til Enova-støtte ettersom ELKO SmartTag ikke fungerer med Homey.

ELKO Smart Strømsparer-brosjyre

Last ned brosjyre

Vi har oppsummert og samlet det viktigste du trenger å vite om fordelene med ELKO Smart Strømsparer – for deg som foretrekker å foretrekker å bla i en klassisk brosjyre.

Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne de beste løsningene for deg og dine behov.